Pravila o privatnosti

Vegan Inkvizicija shvata vašu privatnost vrlo ozbiljno. Molimo, pažljivo pročitajte ova pravila o privatnosti jer sadrže važne informacije o tome šta možete očekivati kada Vegan Inkvizicija prikuplja lične podatke o vama i kako će Vegan Inkvizicija koristiti vaše lične podatke.

Ova pravila se odnose na prikupljene informacije o posetiocima naše web stranice.

Mi koristimo sve razumne napore kako bi zaštitili vaše osobne podatke. Međutim, trebate biti svesni da korišćenje interneta nije sasvim sigurno i zbog toga ne možemo garantovati punu sigurnost ili istinitost bilo kakvih ličnih podataka koji se prenose vama ili od vas putem Interneta.

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Vegan Inkvizicija se obavezuje da ce se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani. Vegan Inkvizicija zadržava pravo da unosi izmene u ova Pravila zaštite privatnosti. U slučaju da Vegan Inkvizicija unese materijalnu izmenu u ova Pravila zaštite privatnosti, ona će biti navedena ovde. Preporučujemo vam da redovno posećujete ovu stranicu jer ako nastavite da koristite ovaj Sajt nakon unošenja bilo kakvih izmena u Pravila zaštite privatnosti, na taj način izražavate svoju saglasnost sa unetim izmenama. U slučaju da Vegan Inkvizicija unese materijalnu izmenu u ova Pravila zaštite privatnosti, biće izdato obaveštenje o toj izmeni

Kolačići su tekstualne datoteke smeštene na vaš računar za prikupljanje standardih informacija internet dnevnika i informacije o ponašanju posetioca. Informacije se koriste za praćenje korištenja web stranice i izradu statističkih izveštaja o web aktivnosti. Za daljnje informacije o kolačićima posetite www.aboutcookies.org ili www.allaboutcookies.org. Možete podesiti vaš browser da ne prihvata kolačiće i gore navedene web stranice će vam reći kako ukloniti kolačiće iz vašeg browser-a. Međutim, u nekoliko slučajeva neke od naših web stranica možda neće funkcionisati ako uklonite kolačiće iz vašeg browsera.