Dr, Jagoda Jorga sa kolegama na predavanju o nutricionizmu

Slučaj Jagoda Jorga

10/02/2018 Šegrt inkvizitor 0

Učenica Lidija Popović je želela da popravi dvojku iz Logike, i dobila je relativno lak zadatak da pobije tvrdnje doktorke Jagode Jorge iznete u emisiji Dobro jutro na televiziji Pink.

Vegani protiv normalnih ljudi

12/09/2017 Egzekutor Inkvizitor 0

U današnjoj emisiji ćemo se baviti jednom novom podelom koja se pojavila među srpskim narodom i cepa nacionalno tkivo. U pitanju je podela na vegane i nevegane. Kao da nam nije već bilo dovoljno podela na partizane i četnike, vernike i ateiste, rusofile i anglofile, zvezdaše i partizanovce, monarhiste i republikance, tradicionaliste i liberale, titoiste, trockiste, anarhiste, ljotićevce i tako dalje.

Razvojna šansa – Srbija kao svinjac

15/04/2017 Egzekutor Inkvizitor 0

“Za sad još dogovoramo te detalje sa našim nemačkim prijateljima, ali što se tiče Beograda, pokazali su interesovanje za lokacije na kojima su svojevremeno bili koncentracioni logori Staro sajmište i Banjica, pošto su se ta mesta već pokazala kao pogodna za slične delatnosti.”

VAŽNO SAOPŠTENJE KOMPANIJE MC DONALD’S SRBIJA

01/11/2016 Egzekutor Inkvizitor 0

Dobro je poznato da naši proizvodi izazivaju rak, aterosklerozu, dijabetes i druge hronične degenerativne bolesti. U vezi sa tim povremeno možemo čuti ocene da nije pravedno što naša kompanija samo ubira profit koji proističe iz njene delatnosti, a pritom ne snosi troškove saniranja štete koju uzrokuje, već oni padaju na teret celog društva i svih poreskih obveznika…

INTERVJU SA NIKOLOM PEŠIĆEM

24/05/2015 Šegrt inkvizitor 2

S obzirom na to da ste bili jedan od medijski najistaknutijih promotera veganstva, kako je došlo do toga da postanete jedan od njegovih najžešćih kritičara i zagovornik paleo ishrane?